CG

PRISTUPAČNOST

Invest in Kotor - banner
INVEST IN KOTOR

PLATFORMA ZA PRIVREDU I INVESTITORE

KOLAČIĆI

Politika kolačića za internet sajtove i aplikacije

Na našim sajtovima koristimo internet oznake, kao što su datoteke, npr. kolačići ili lokalna skladištenja, prikupljanje i obrada podataka o ličnosti za personalizaciju sadržaja i oglasa kao i analizu saobraćaja na sajtovima, aplikacijama i internetu. Na ovaj način, ovu tehnologiju koriste i naši pouzdani partneri koji takođe žele da plasirani oglasi odgovaraju Vašim potrebama.

Kolačići

Politika kolačića i drugih sličnih tehnologija koje koristimo na svim našim sajtovima i aplikacijama:
Korišćenjem sajta Invest in Kotor, pravilnim postavkama podešavanja pretraživača, saglasni ste da koristite kolačiće i druge slične tehnologije u skladu sa Politikom o kolačićima. Ako se ne slažete sa upotrebom kolačića ili sličnih tehnologija, ili želite da ograničite obim korišćenja kolačića i sličnih tehnologija, trebalo bi da promijenite postavke na odgovarajući način (kao što je to gore navedeno)

Šta su kolačići?

Kolačić je jednostavna tekstualna datoteka koja se čuva u veb pretraživaču dok korisnik pregleda neki veb sajt.

Kolačići obično sadrže naziv sajta sa kojeg korisnik posećuje sajt, i postojanje kolačića generiše jedinstveni broj koji se koristi za identifikaciju pretraživača za koje je potrebna veza sa sajtom. Ovom politikom, informacija o kolačićima se primjenjuju i na druge slične tehnologije koje se koriste na sajtu Invest in Kotor.

Druge slične tehnologije, koriste se kako bi se osiguralo optimalno korišćenje Vaših podataka, na primjer, lokalno skladištenje, koje se koristi za čuvanje podataka snimljenih tokom korišćenja usluga u posebnom dijelu (memorija pretraživača). Pristup podacima u Lokalnom skladištu se može dobiti samo na veb lokaciji, sa koje su podaci sačuvani u pretraživaču. Podaci u Lokalnom skladištu čuvaju se i nakon što je pretraživač zatvoren.

U koju svrhu koristimo kolačiće ili druge slične tehnologije?

Invest in Kotor koristi kolačiće ili druge slične tehnologije u sledeće svrhe:

- da naše veb stranice i aplikacije funkcionišu brže i da se lakše koriste,
- u cilju optimizacije sadržaja kao i za odgovarajuće plasiranje reklamnih poruka, u skladu sa očekivanjima i interesovanjima Korisnika,
- u cilju prikupljanja statistika koje nam omogućavaju da razumijemo kako se koriste veb lokacije (uključujući usluge naše aplikacije) i u cilju unaprjeđenja funkcionalnosti i sadržaja.

Na stranicama Invest in Kotor mogu se koristiti:

Kolačići posjete – nalaze se na uređaju samo kada koristite veb-stranice Invest in Kotor.

Trajni kolačići - ostaju na vašem uređaju sve do definisanog životnog vijeka kolačića ili dok iste ne izbrišete u pretraživaču.

Za šta i kako se koriste kolačići:

Kolačići se koriste u cilju identifikacije prijavljenog korisnika, a u svrhu prikazivanja relevantnih informacija koje odgovaraju interesovanjima korisnika.

Mehanizmi bezbjednosne podrške koji sprječavaju prevare:

Neophodni su za pravilno funkcionisanje stranica i prikazivanje sadržaja Invest in Kotor i omogućavaju da se krećete kroz njih.



Želite investirati u Kotoru?

Želite investirati u Kotoru?

Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost